T1 – T2 – T2L

T1 dokument

Zahvaljujući činjenici da posedujemo sopstvenu carinsku garanciju koja važi u međunarodnom tranzitnom sistemu u mogućnosti smo da Vam ponudimo izradu :

T1 dokument vam omogućava neometan tranzit do krajnje destinacije,bez potrebe za otvaranjem dodatnih tranzitnih dokumenata. Ukoliko je odredište isporuke za Vašu robu u Bugarskoj,Grckoj ili Turskoj ili bilo kojoj drugoj EU zemlji, Service Logistic Puma raspolaže međunarodnom bankarskom garancijom, i u mogućnosti je da uradi T1 dokument za upućenje Vaše robe (vozila) na željenu carinarnicu.

T1 dokument

To podrazumeva i koordinaciju sa bugarskim delom naše špedicije, ukoliko su potrebne dodatne usluge tipa:  pratnja vašeg vozila, pretovar pod carinskim nadzorom, korišcenje našeg carinskog skladišta, izrada carinske deklaracije i carinjenje robe kao i sva druga neophodna logistika u cilju bezbednog tretmana Vaše robe u skladu sa carinskim propisima.

T2 dokument

Ukoliko vaša roba putuje iz EU zemalja, možemo Vam uraditi T2 dokument i prevesti preko svih zemalja koje prolazite od ulaska u zemlju, tako da značajno štedite vreme provoza i, pogotovo, zadržavanje na graničnim prelazima.

 T2L dokument

 Ako vasa roba ide iz EU sa ovom vrstom dokumenta, mi možemo za Vas uraditi zatvaranje istog na jednostavniji nacin, tako da izbegnete dodatno čekanje na ulasku u Republiku Bugarsku.